Casa Regală anunță că PĂRĂSEȘTE Palatul Elisabeta după decizia Guvernului

| 12 ian, 09:47

Familia Casei Regale a României va părăsi Palatul Elisabeta, începând cu data de 5 februarie. Decizia vine după avizul negativ din Guvern, anunță Antena 3, citând un comunicat, potrivit Știripesurse.ro.

Nu s-a primit la Casa Majestății Sale nicio ofertă din partea RAAPPS pentru a prelua cu chirie Palatul Elisabeta. Nu au început discuțiile dintre Casa Majestății Sale Custodelui Coroanei și RAAPPS cu privire la acest subiect.”, se arată în comunicatul Casei Regale oferit în exclusivitate pentru Antena3.

Cabinetul Tudose a dat, în şedinţa de miercuri,  aviz negativ iniţiativei legislative referitoare la reglementarea statutului juridic al Casei Regale.

Pe 29 decembrie 2017, premierul Mihai Tudose declara că Guvernul va da un aviz negativ proiectului de lege privind reglementarea statutului juridic al Casei Regale, subliniind că Palatul Elisabeta a fost dat în folosinţă regelui Mihai în calitate de fost şef al statului, nu şi urmaşilor acestuia.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ