Casa Regală, făcută de RUŞINE! Gestul SCANDALOS făcut de moştenitorul tronului: "taci naibii din gură"

| 03 iun, 09:11

Nepotul Regelui Felipe al Spaniei a stârnit un val de nemulțumire în rândul opiniei publice după ce a folosit un apelativ înjositor față de un angajat al unui parc tematic din Madrid, relatează The Independent.

Don Froilán, în vârstă de 16 ani, și-a pierdut cumpătul, săptămâna trecută, când un angajat al parcului din Madrid i-a atras atenția că nu poate sări rândul la una dintre atracțiile parcului. Potrivit cotidianului El Economista, vlăstarul regal i-ar spus bărbatului "Sunt al patrulea în linia de succesiune la tron. Taci naibii din gură, chinezoiule".

Citeşte şi: Alegeri în Spania: Peste 36 milioane de alegători, inclusiv români, votează în alegerile regionale şi locale

De altfel, nu e prima dată când nepotul Regelui Spaniei uită cu desăvârșire de regulile bunei cuviințe. Astfel, anul trecut, a fost dat afară de două ori din școală după ce a picat examenele, iar în 2012 a reușit să se împuște singur în picior. La vremea respectivă, Don Froilán nu avea 14 ani, vârsta minimă la care este permisă, în Spania, utilizarea armelor de foc.

Adolescentul este fiul surorii Regelui Felipe, Elena, Ducesa de Lugo.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ