Cât câştigau vedetele care au părăsit PRO TV. Bănică şi Brenciu, salarii uriaşe

| 09 apr, 2014

După plecarea lui Adrian Sârbu, mai multe vedete importante ale postului din Pache Protopopescu au luat decizia de a "migra" la televiziunile concurente. Astfel, fără sumele cheltuite cu cei care au părăsit postul, Pro TV are acum un buget de cel puţin 50.000 de euro.

Potrivit www.ziarulring.ro, vedetele care tocmai au plecat de la Pro TV, aveau salarii frumuşele.

Nicoleta Luciu ar fi câştigat 6.000 de euro lunar, cel puţin în perioada participării la "Dansez pentru tine", iar Iulia Vântur 4.000.

De departe, Ştefan Banică a fost cel mai răsfăţat. Ar fi castigat nu mai putin de 120.000 de euro pe un singur sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”. Dar nici  Brenciu nu e mai prejos, juratul de la "Vocea României" ar fi fost plătit cu 25.000 de euro pe sezon.

Cu toate acestea, se pare că mutarea la Antena 1 a fost mai mult decât inspirată, cântăreţul primind acum 35.000 de euro pe sezon.

Nici cei de la "Serviciul Român de Comedie" nu s-au lăsat mai prejos, bifând de curând "un transfer" tot la Antena 1.

Se pare că, deşi odată cu plecarea acestor vedete bugetul a devenit mai "generos", directorul Pro TV a transmis că nimeni nu mai poate lucra în paralel şi pentru firma lui Sârbu, Mediafax Group, vizate fiind Andreea Esca şi Oana Cuzino, vedete consacrate ale televiziunii din Pache Protopopescu.

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 sep, 2014
nina
Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email:
[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ