CÂT CHELTUIESC românii în concediile de vară din insulele greceşti

| 24 iun, 10:47

Românii au plătit, între 700 şi 800 de euro de persoană pentru un concediu de şapte zile în destinaţiile favorite de vară - insulele greceşti Zakynthos, Rhodos, Corfu, Antalya şi Mallorca, arată datele unei agenţii de turism online din România, potrivit Agerpres.

Turiştii români preferă în acest an intervalul iulie-august pentru concediul de vară, bugetul alocat fiind similar celui de anul trecut, potrivit datelor Paravion.ro.

'Observăm anul acesta un comportament matur şi responsabil al turiştilor, care nu şi-au tăiat de pe listă binemeritata vacanţă, însă sunt foarte atenţi la raportul calitate/preţ al pachetului de vacanţă achiziţionat. Bugetul nu este neapărat mai mic faţă de alţi ani, însă este bine cântărit, cu atenţie sporită la toate serviciile plătite, de la unitatea de cazare, la toate facilităţile cuprinse în pachetul achiziţionat', spune Remus Vişan, managing director al agenţiei de turism.

Citeste si: VICTOR PONTA, despre teoria că ar fi plecat în Turcia pentru a evita ancheta DNA: Este o imbecilitate

Oferte avantajoase pot găsi şi cei cu bugete mai reduse, care pot opta în iulie sau august pentru şapte nopţi în Kos, Grecia, cu cazare la două stele, transport şi o masă inclusă, de la 350 euro de persoană, sau chiar în Antalya, Turcia, cu cazare la hotel de 3 stele, de la 490 euro de persoană.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ