Cât costă costumul lui Klaus Iohannis!? Şeful statului cheltuieşte aproape tot salariul pentru imaginea sa

| 21 mai, 13:10

Klaus Iohannis apelează la unul din cei mai cunoscuţi designeri, Alexandru Ciucu, pentru costumele pe care le poartă. Designerul subliniază că majoritatea costumelor oscilează ca preţ între 1.200 și 1.700 de euro. Şeful statului câştigă lunar aproximativ 1.500 de euro.

Designerul Alexandru Ciucu a fost solicitat să se ocupe de costumele lui Klaus Iohannis. La costumele ce vor fi purtate de Klaus Iohannis se lucrează între 80 și 100 de ore. Îmbrăcămintea este croită integral manual, iar materialele provin de la țesătorii vestite. La final, fiecare costum este personalizat cu numele întreg al clientului. Costumul Ciucu ajunge astfel să fie cel mai scump făcut în România, scrie EVZ.

Cât costă un astfel de costum

„Costumul Alexandru Ciucu trebuie privit ca o investiție. Majoritatea costumelor oscilează între 1.200 și 1.700 de euro. Sunt și excepții care pot ajunge până la 8.000 -10.000 de euro, dar acest lucru se datorează invariabil prețului țesăturii. Legat de manoperă, trebuie să ținem cont că un costum Alexandru Ciucu este croit integral manual și că fiecare detaliu este tratat cu atenție, așa cum se făcea odată, ținând însă cont de tendințele actuale în materie de țesături și modele. Este nevoie de aproximativ 80- 100 de ore de muncă de înaltă calificare. Materialele selecționate pentru un astfel de costum provin de la cele mai vestite țesătorii din lume, aceleași pe care le găsim, spre exemplu, și pe Savile Raw în Londra. La toate acestea se adaugă faptul că fiecare costum este personalizat cu numele întreg al clientului. Costumul Ciucu este, într-adevăr, cel mai scump costum făcut în România, dar consider că prețul este corect, ținând cont de calitățile pe care le înglobează”, explică Alexandru Ciucu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ