Cât de dependenţi sunt românii de Facebook

| 31 iul, 2014

Câteva dintre datele companiei, ThinkDigital, care vinde spaţiul publicitate de pe cea mai mare reţea de socializare din lume, Facebook, arată cât de dependenţi sunt românii de Facebook.

Facebook este canalul preferat de socializare al românilor, peste 74% din populația utilizatoare de internet a României folosind acest canal de socializare, arată ThinkDigital.

Aproximativ 2 milioane de români își verifică aplicația de Facebook de circa 14 ori pe zi.

În decursul unei luni, din cei 4.8 milioane utilizatori activi pe Facebook mobil în România, deținătorii de telefoane Android conduc detașat, cu peste 3.6 milioane utilizatori, urmați de aproape 1 milion de utilizatori iOS. Utilizatorii de Windows Phone sunt în creștere, atingând pragul de 200 mii în cursul lunii trecute.

Citeşte şi:  Câţi BANI valorează Facebook

Din cei 7.2 milioane de conturi atribuite de Facebook, utilizatorilor romani,  93,60% au orasul setat in profil, conform datelor Facebrands.

Capitala are in continuare cele mai multe conturi de utilizatori ai retelei Facebook in Romania,  1.480.640 ,  21.97% din total,  urmata de Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, fiecare cu cate 3.86% si Constanta cu 3.08%.

Alte noua orase au peste 100.000 de conturi de  utilizatori de Facebook: Craiova, Brasov, Galati, Ploiesti, Oradea, Arad, Bacau, Pitesti si Sibiu.

Ecranul telefonului mobil este consultat de peste 150 de ori pe zi, conform raportului Kleiner Perkins Caufield & Byers.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ