Cel mai NOU CUPLU din showbiz. Cătălin Botezatu: "Simt ceva special..."

| 21 ian, 10:05

Catalin Botezatu, unul dintre cei mai interesanti barbati din showbiz, si Vica Blochina, una dintre cele mai ravnite blonde s-ar părea că formează un cuplu. Cei doi nu au confirmat, dar nici nu au infirmat aceste zvonuri.

Cătălin Botezatu şi Vica Blochina au fost surprinşi, în urmă cu câteva zile, plimbându-se, ca doi îndrăgostiţi, prin mall. Şi asta nu e tot. Designerul i-a cumpărat Vicăi şi o pereche de botine care au costat 35 de milioane.

"Pe mine ma amuza. Abia acum ne-ati prins, dar cand am fost in Vegas? Adevarul e ca in Romania nu ne-au prea prins. Am venit aici, recunosc, eu nici nu am vazut imaginile. M-au sunat foarte multi prieteni si m-au intrebat daca am vazut ce-a declarat Vica", a declarat Cătălin Botezatu la Wowbiz.

"Am vazut aceste botine de acum doua saptamani si m-am invartit asteptand sa vina reducerile. M-am invartit prin magazin ca isi cumparase Catalin un sacou si mi-a facut surpriza. Nu ma asteptam", a spus la rândul ei Vica Blochina.

Cât despre ceea ce se întâmplă între ei, cei doi au declarat că îşi trăiesc viaţa:

"Ne traim viata si ne traim clipa asta nu inseamna ca maine trebuie sa ma casatoresc cu Vica...Mie mi-ar placea sa stau cu Vica, sa-mi petrec timpul cu ea...Simt ceva special, iar femei speciale in viata mea au fost doar cateva! Eu nu fac complimente gratuite. Asocierea numelui meu a fost intotdeauna cu femei frumoase, dar asta e. Mi-a facut placere sa le protejez. Vica este una dintre aceste femei putine. Restul sunt doar aspirine, cum le spun eu", a spus Cătălin Botezatu la Wowbiz.

Nici Vica nu s-a lăsat mai prejos cu dezvăluirile. Aceasta a mărturist că l-a cerut deja de bărbat pe Cătălin Botezatu:

"L-am cerut de barbat in Las Vegas, dar n-a fost chip", a spus Vica.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 ian, 12:58
raryMenna
low testosterone from drinking clomid
what is clomiphene Somehow, after several moves and other issues, I had forgotten about the soap

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ