Cătălin Ivan: În noaptea în care s-au anunţat rezultatele, unii pesedişti au ajuns la spital

| 26 ian, 13:22

Europarlamentarul social-democrat Catalin Ivan spune ca presedintele UNPR, Gabriel Oprea, santajeaza PSD si dezvaluie cat de tare i-a afectat pe membrii partidului pierderea alegerilor prezidentiale.

"Tin sa-i transmit domnului Dragnea ca, la Sectorul 1, organizatia a crescut cu 15 la suta de cand sunt eu presedinte. (...) Dl Dragnea nu stie, dar la Sectorul 1, in noaptea in care s-au anuntat rezultatele, unii dintre ei au ajuns la spital, cu probleme grave, asa de rau au suferit", a spus fostul purtator de cuvant al PSD, sambata seara, intr-o emisiune la Realitatea TV.

Acesta a precizat ca nu crede ca este normal ca partidul sa fie santajat de ministrul de Interne, Gabriel Oprea, si ca acesta "a declarat ca sustine partidul doar daca este premier Victor Ponta".

"Am vazut si vedem cu totii ca practic ne agatam de guvernare. Am ajuns la mana UNPR, care ne santajeaza. Am citit si eu, am vazut ca domnul Oprea sustine PSD doar pentru Victor Ponta, altfel are alte usi deschise. O vad pe doamna Gorghiu care ne spune ca PNL incepe negocieri cu UNPR", a mai spus europarlamentarul PSD.

Acesta il ataca pe presedintele social-democrat Victor Ponta, afirmand ca acesta trebuie sa demisioneze din functie, dar si ca el intentioneaza sa candideze pentru sefia PSD: "Sunt cel mai puternic contracandidat al lui Victor Ponta. Sunt cel mai puternic pentru ca sunt singurul. O spun fara falsa modestie. Nu si-a mai anuntat nimeni candidatura".

"Eu cred ca, odata ce ai pierdut, trebuie sa dai sansa partidului sa vina cu oameni noi, cu alte fete (...) Varianta de a veni in fata alegatorilor cu acelasi om care a pierdut este o varianta perdanta.

In 2009 l-am condamnat pe Mircea Geoana ca a mai candidat la inca un mandat, desi a pierdut alegerile. Nu pot sa spun acum ca Victor Ponta are dreptate in momentul in care nu-si da demisia. Victor Ponta, cel din 2010, asa cum il stiu, si-ar fi dat demisia. Ce s-a intamplat cu Victor Ponta de atunci, unde e acel Victor Ponta, nu stiu. Acel Victor Ponta s-a pierdut pe drum", a mentionat Catalin Ivan.

In schimb, europarlamentarul a recunoscut ca actualul prim-ministru "Ar fi fost un presedinte de partid foarte bun, daca nu am fi preluat guvernarea in 2012 - atunci a fost momentul cand nu s-a mai ocupat atat de mult de partid".

Victor Ponta îşi repară greşelile din trecut şi vrea micşorarea numărului de parlamentari: Să nu rămână sistemul actual

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ