Cătălin Măruţă a făcut ANUNŢUL! Ce se va întâmpla cu emisiunea lui

| 23 mar, 19:12

"La Măruţă" îşi schimbă formatul. Începând din 30 de martie, emisiunea va fi difuzata in doua parti. Prima parte e la 16:00 la 17:00, iar a doua dupa 17:30.

Am o surpriza pentru voi! De ceva timp ma abtin sa va spun despre ce e vorba, iar astazi in sfarsit va anunt oficial: pregatesc impreuna cu echipa mea o serie de editii speciale pe care le veti putea vedea inainte de Pasti la o alta ora. Saptamana viitoare, de luni, 30 martie, emisiunea "La Maruta" va incepe fi difuzata in doua parti: prima, de la ora 16:00 pana la 17:00, iar a doua de la 17:30, dupa jurnalul de stiri.

Chiar in postul Sfintelor Sarbatori de Pasti, vreau sa va prezint oameni speciali si povesti de viata care sper sa inspire oameni aflati in momente de cumpana. Mai multe nu as vrea sa deconspir inca, dar pot sa va spun ca imi plac provocarile si cred ca aceste emisii vor fi o surpriza placuta si pentru publicul care s-a obisnuit cu noi de peste 7 ani si vor fi interesante pentru cei care erau in fata televizoarelor de la ora 16:00", a spus prezentatorul Cătălin Măruţă.

Noutatea este o rubrica speciala numita “Lectii de viata”, in care vor fi prezentate povesti de iubire, infidelitate, minciuna sau violenta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ