Cătălin Predoiu, cercetat într-un dosar disjuns din Gala Bute

| 12 aug, 16:12

Cătălin Predoiu este cercetat de procurorii DNA într-un dosar disjuns din Gala Bute. Porivit România TV, liberalul ar urma să fie chemat la DNA pentru a fi audiat. Radu Cristescu, membru PMP, prezintă, miercuri pe pagina sa de Facebook, documente aflate în dosarul procurorilor şi îi cere preşedintelui Klaus Iohannis să renunţe la "premierul" Predoiu.

Procurorii au disjuns din dosarul Elenei Udrea o anchetă pe numele lui Cătălin Predoiu privind avizele pe care acesta le-a semnat, în calitate de ministru al Justiţiei, pentru organizarea Galei Bute.

"Disjungerea cauzei şi constituirea a patru dosare separate în vederea continuării cercetărilor cu privire la.... sesizarea corpului de control al primului ministru cu privire la foştii miniştri Ialomiţianu Gheorghe şi Predoiu Cătălin Marian.", se arată în rechizitoriul "Gala Bute".

Radu Cristescu, membru PMP, îi cere, într-o postare pe Facebook, preşedintelui Iohannis să renunţe la această propunere de premier.

"În ultimele două luni, mi-am exprimat o opinie pertinentă cu privire la «premierul din/în umbră» al României – Cătălin Predoiu. În tot acest timp am fost întrebat de documente. Iată că au apărut și documentele: Cătălin Predoiu este cercetat într-un dosar care a fost disjuns din Gala Bute!

Sunt de acord ca Victor Viorel Ponta nu trebuie să mai ocupe funcția de prim ministru, dar acest lucru trebuie să se realizeze democratic și cu o alternativă în folosul românilor.

Mi-e greu să înțeleg logica lucrurilor: înlocuim un premier penal cu unul la fel de penal sau poate mai penal? De asemenea, oare Parchetul lucrează cu jumate de măsură? Sper ca Președintele Klaus Iohannis să se fi lecuit cu ocazia asta și să renunțe la «Predoiul meu»", a scris Radu Cristescu pe Facebook, adăugând o copie a filei din rechizitoriu privind dosarele disjunse.

În aceeaşi postare, Radu Cristescu face trimitere şi la dezvăluirile făcute în cadrul Emisiunii "România la raport", de la România TV din 11 august. Vezi emisiunea

Foştii miniştri ai Justiţiei şi Finanţelor Cătălin Predoiu şi, respectiv, Gheorghe Ialomiţianu ar fi cercetaţi de procurorii DNA într-un dosar disjuns din dosarul "Gala Bute". Ancheta ar fi fost pornită în urma unei sesizări a Corpului de control al Guvernului, scrie RomaniaTV.net.

Cătălin Predoiu şi Gheorghe Ialomiţianu ar fi cercetaţi pentru că şi-au îndeplinit defectuos atribuţiile de serviciu semnînd documente care făceau parte din strategia de marketing şi promovare turistică, în care era inclus şi evenimentul Gala Bute.

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 aug, 07:47
Tavi
Ai grija de batrinete acuma pina esti tinar
Daca nu incerci nu vei reusi niciodata,nu te lasa condus de ganduri negative. Fa o schimbare, schimbarea orichit de mica este ea, produce mai tirziu efecte uriase in viata ta. Cautam colaboratori care vor sa lucreze in timpul liber 3 ore/zi (part-time) sau (full-time), castiguri chiar din prima luna, colaborand cu noi intr-o activitate simpla si placuta. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, trimite”Info” la email: [email protected] oferim si solicitam seriozitate .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ