Cătălin Predoiu: Klaus Iohannis a înţeles MESAJUL poporului

| 07 dec, 2014

Cătălin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL,  a vorbit despre posibilitatea schimbarii guvernului Ponta, in contextul declaratiilor presedintelui ales Klaus Iohannis, dar si a votului din 16 noiembrie.

In cadrul unui interviu acordat postului de televiziune Digi 24, Predoiu a fost rugat sa comenteze faptul ca presedintele ales Klaus Iohannis parea, in timpul campaniei electorale, dispus sa incerce orice colaborare, iar ulterior a facut declaratii cu un mesaj clar indreptat impotriva premierului Victor Ponta.

Catalin Predoiu a explicat ca Iohannis a aratat ca a inteles mesajul transmis de catre alegatori pe 16 noiembrie.

“Votul din 16 noiembrie a dat un alt mesaj. Cu totii asteapta altceva. Mesajul dat de presedintele Iohannis arata faptul ca a inteles ce vrea poporul. Prima calitate a unui presedinte este sa inteleaga ce vrea poporul. La ora aceasta nu exista un om politic mai legitim decat presedintele ales Klaus Iohannis, care abia a trecut prin focul unor alegeri, din care a iesit invingator. El trebuie sa asculte si sa inteleaga mesajul poporului, respectiv construirea unei alt fel de guvernari. Klaus Iohannis a inteles mesajul poporului, si anume ca domnul Ponta trebuie sa plece”, a declarat Cătălin Predoiu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 dec, 2014
Doru
Mesajul poporului
Poporul nu este acel bulgare de zapada care s-a rostogolit la alegeri si de care unii politicieni doresc sa profite ! Poporul vrea ca Presedintele sa-si respecte atributiile costitutionale si sa fie un mediator cinstit intre puterile legale ale Statului Roman : Guvern, Parlament, Justitie. Trebuie sa uite de politica si de cei care vor sa profite de pe urma lui ! In ultimii doi ani am vazut o justitie din ce in ce mai independenta (inca este loc de mult mai bine !); un guvern care tine cu poporul pe care-l conduce (cred ca pana la urma va reduce si TVA-ul la carne si la toate alimentele, ca in alte tari Europene pentru ca politica trece prin stomac !); un parlament care se imputineaza si sper ca nu se vor face alte alegeri pt. locurile vacante, (pentru ca si asa se calca pe picioare prin Casa Poporului) care s-ar putea sa-si revina si sa nu uite ca ei sunt alesii poporului si sunt obligati sa respecte acest popor chiar mai mult decat pe propria familie (personala sau politica) !
07 dec, 2014
Lucian Luk
D-lee fost Min al IN--JUSTITIEI poate cineva se va ocupa si de dv la cate ABUZURI ati facut in timpul cat detineati functia de ministru . Sunteti implicat in foarte multe dosare de la ALRO pana la numirea unor sefi de Inst >>care au cam clacat si au fost perinsi cu MAFIA RETROCEDARILOR si IMPLICARII in multe FRAUDE , subminand ECONOMIA NATIONALA .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ