CĂTĂLIN PREDOIU: "Tăriceanu este servitorul mafiei"

| 26 mai, 19:37

Prim-vicepreședintele PNL, Cătălin Predoiu, cere demisia președintelui Senatului după demersurile acestuia de susținere a modificărilor la Codul de procedură penală pentru eliminarea arestului preventiv în cazurile de corupție și după ce a cerut demiterea procurorului-șef al DNA și a președintelui Înaltei Curți.

„Comportamentul domnului Tăriceanu nu are nicio legătură cu funcția și atribuțiile unui președinte al Senatului României, ci cu atribuțiile unui servitor al mafiei, angajat la Ponta si PSD. El nu urmărește respectarea legii, ci încălcarea ei prin orice mijloace”, acuză Cătălin Predoiu într-un comunicat. „Domnul Tăriceanu nu mai reprezintă românii, ci este agentul activ al PSD și al lui Ponta în lupta acestora cu anticorupția, statul de drept și legile României”, adaugă reprezentantul opoziției.

Citeşte şi: Tăriceanu și alți senatori PLR îi cer lui Klaus Iohannis să le demită pe Laura Codruţa Kovesi şi Livia Stanciu

Fostul ministru al justiției îi reamintește președintelui Senatului că numai CSM are atribuții de inspecție judiciară.

„Cer demisia imediată a lui Tăriceanu. Azi am fost aproape de o catastrofă prin tentativa de dezincriminare a conflictului de interese. Domnul Tăriceanu continuă să împingă România spre buza prăpastiei. Să plece și să ne lase în pace. Românii nu îl plătesc să slujească mafia”, conchide Cătălin Predoiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 mai, 06:16
Valter COJMAN
Predoiu
Bai boule... Cele doua trebuiesc demise pentru ca au bagat la puscarie o femeie nevinovata cu bunastiinta si cu intentie si nu dintr-o greseala. Pe langa cele doua nemernice mai trebuiesc demisi procurorii care au anchetat cazul si judecatorii care au admis cererile de arest preventiv si, cu totii, trebuie sa primeasca interdictia de a mai profesa magistratura in viitor. Pe de alta parte, conform legilor in vigoare, presedintele Romaniei este cel care face demiterile de la ICCJ si DNA la propunerea CSM. Dar, cum presedintele este membru de facto al CSM, acesta poate fi sesizat si are obligatia de a introduce, daca exista SUSPICIUNI REZONABILE (si in cazul asta exista suficiente), propunerea pe ordinea de zi a CSM. Deci, Tariceanu, a facut bine ce a facut. Tu, imbecil basist ce esti, aperi coruptii si infractorii, mai ales pe cei din justitie si din organele de represiune ale statului.
26 mai, 19:59
liviuioan
--- SA-L SUNE CINEVA--
Poate doamna BICA--e acsa si dornica de munca si inca nu a dat B I R cu fugitii .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ