Câteva sute de persoane la protestul din Piaţa Universităţii pentru renumărarea voturilor de la Sectorul 1

| 11 iun, 17:39

Aproximativ 300 de persoane s-au adunat sâmbătă după-amiază, la Piaţa Universităţii, pentru a cere renumărarea voturilor de la alegerile locale din Sectorul 1 al Capitalei.

"Nu mi se pare corect să ştiu că votul meu nu este numărat corect şi acesta ar trebui să fie şi procesul democratic. Noi nu suntem într-o democraţie participativă unde putem să decidem toate legile. Noi putem să decidem foarte puţine lucruri. Dacă însăşi procesul acesta nu este unul valid, nu ştiu cum am mai putea avea încredere în instituţiile statului", a declarat Florin Bădiţă, unul dintre organizatorii care au lansat pe Facebook anunţul de organizare a acestui protest începând cu ora 15,00. 

La protest nu şi-au făcut deocamdată apariţia liderii Uniunii Salvaţi Bucureştiul (USR), care de asemenea au promovat apelul pentru organizarea acţiunii din Piaţa Universităţii. 

Printre participanţi se află şi scriitorul Gabriel Liiceanu.

loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ