Câţi bani a câştigat TVR din publicitatea vândută în timpul Campionatului Mondial de Fotbal din 2014

| 14 apr, 18:46

Postul Public a avut în 2014 venituri totale din publicitate de aproape șapte milioane de euro, arată raportul financiar al TVR, publicata pe site-ul instituției, iar 2,2 milioane de euro au fost atrase doar în timpul Campionatului Mondial de Fotbal.

Potrivit raportului TVR, veniturile totale din publicitate au avut o creștere de 36% față de 2013 (când postul public nu a avut competiții precum Euro sau Cupa Mondială). 2,2 milioane de euro au provenit din publicitatea difuzată în timpul meciurilor de la Cupa Mondială de Fotbal, care anul trecut s-a jucat în Brazilia, scrie paginademedia.ro.

Citeşte şi:  TVR: Şansele ca să transmitem CE 2016 sunt mici. Datoriile Televiziunii Naţionale sunt de 700 milioane de lei

Același raport mai arată că, în timpul evenimentului fotbalistic de anul trecut, TVR a difuzat 6.669 de minute de transmisiuni.

Finala Germania-Argentina, din 13 iulie 2014, a reprezentat recordul anului de audienţă la TVR. 3,4 milioane de români s-au uitat, în medie, la finala dintre Germania şi Argentina, cu aproape o sută de mii mai mulţi decât la finala dintre Spania şi Olanda, din Campionatul anterior.

Raportul poate fi consultat AICI

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ