Câţi români au urmărit dezbaterea dintre Ponta şi Iohannis

| 12 noi, 2014

Anunțată cu mai puțin de o oră înainte, dezbaterea dintre Klaus Iohannis și Victor Ponta a fost urmărită de 3,5 milioane de persoane la toate cele cinci posturi care au difuzat-o.

Relitatea TV, postul care a găzduit întâlnirea celor doi, a avut cea mai mare audiență din ultimul an. Televiziunea de știri a ieșit pe locul al doilea, după Pro TV, la nivel național și comercial, și prima pe urban.

Paginademedia.ro prezintă în premieră audiențele posturilor TV pe intervalul dezbaterii Ponta – Iohannis, care a durat în jur de o oră și jumătate.

Dezbaterea, transmisă de cele cinci posturi de știri, Realitatea TV, Antena 3, România TV, B1 și Digi24, a avut un total de 3,5 milioane de persoane din întreaga țară, dintre care puțin peste două milioane au fost de la orașe.

NAȚIONAL. 1,3 milioane de persoane din întreaga țară au urmărit dezbaterea pe postul de știri care a și găzduit-o, Realitatea TV. Antena 3 a fost pe locul patru în topul general al televiziunilor cu o medie de 897.000 de persoane, fiind urmată de România TV, cu 680.000 de telespectatori. B1 TV a avut, tot cu dezbaterea, 370.000 de telespectatori.

URBAN. Realitatea TV a fost lider la orașe, cu o medie de 751.000 de telespectatori. Pe Antena 3 erau 600.000 de persoane, România TV 337.000, pe Digi24 – 201.000, iar la B1 TV, 172.000.

COMERCIAL. Realitateta TV a fost a doua și pe comercial, cu 338.000 de telespectatori, în timp ce Antena 3 a avut 164.000 de persoane.

Mai multe pe Paginademedia.

Prima reacţie OFICIALĂ a ACL după dezbaterea Ponta-Iohannis

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 noi, 2014
miha
INFORMATII
LUCREAZA DE ACASA 3 ORE PE ZI LA CALCULATORUL CONECTAT LA INTERNET SI POTI CASTIGA USOR BANI!NU ESTE MLM NICI JOC PIRAMIDAL,ESTE O OFERTA FOARTE SERIOASA VALABILA IN TOATE LOCALITATILE DIN TARA.PENTRU DETALII TRIMITE-TI “INFO” LA ADRESA [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ