Stela Popescu, printre stele! Cauza decesului, confirmată de INML: accident vascular cerebral sever

| 24 noi, 11:36

De ce a murit Stela Popescu? Actriţa Stela Popescu a murit din cauza unul accident vascular cerebral masiv şi era decedată de aproximativ 12 ore când a fost găsită, au declarat pentru Realitatea TV surse din Poliţie, care au invocat rezultatele necropsiei.

CAUZA MORŢII STELA POPESCU. Actriţa Stela Popescu a suferit un accident vascular cerebral hemoragic sever, care s-a putut produce la data de 22-23 noiembrie 2017, anunţă Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici" Bucureşti.

"I.N.M.L. "Mina Minovici" Bucureşti a efectuat astăzi, 24 noiembrie 2017, autopsia medico-legală a doamnei Popescu Stela, ca urmare a emiterii ordonanţei nr. 392500/23.11.2017 a D.G.P.M.B. -Serviciul Omoruri şi a constatat că moartea domniei sale a fost neviolentă fiind datorată unui accident vascular cerebral hemoragic sever incompatibil cu viaţa, care s-a putut produce la data de 22-23.11.2017", se arată într-un comunicat de presă al Institutului Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici" Bucureşti.

 

Stela Popescu, care peste o lună ar fi împlinit 82 de ani, a fost găsită moartă, joi, în locuinţa sa, de către fiica sa adoptivă, care a sunat la 112.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ