Cazanciuc: Iulian Herţanu nu este rudă cu mine. Nu există noţiunea de rudă prin alianţă

| 19 feb, 13:52

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat joi, in contextul in care in presa s-a vehiculat ideea ca este ruda cu Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, ca nu are niciun grad de rudenie cu acesta, precizand ca "nu exista notiunea de ruda prin alianta".

"Nu as vrea sa comentez o cauza aflata in curs de solutionare, unu la mana. Doi la mana, nu este ruda cu mine. Trei la mana, daca tot m-ati intrebat, as face un apel la dumneavoastra, pentru ca de fiecare data faceti apel public la respectarea unor principii, mai ales de catre politicieni, la deontologie. As face apel la dumneavoastra la respectarea acelorasi principii si mai ales la deontologie atunci cand imaginea mea este asociata cu imaginea unor firme in care eu sau sotia as fi actionar sau as fi participat in vreun fel sau altul. Adica, ce inseamna deontologia? Macar o intrebare inainte de a face o asociere publica intre imaginea ministrului, a sotiei", le-a spus Robert Cazanciuc jurnalistilor, dupa sedinta de plen a Consiliului Superior al Magistraturii.

Intrebat daca este ruda prin alianta cu Iulian Hertanu, ministrul Justitiei a spus ca nu exista aceasta notiune.

"Nu exista aceasta notiune, de 'ruda prin alianta'. Va spuneam de altceva. De asocierea imaginii ministrului cu a unor firme in care eu sau sotia as fi actionar. As fi preferat sa faceti o solicitare, sa vedeti daca este corect sau nu este corect, daca ministrul are actiuni la o firma sau nu are actiuni la o firma, sau a avut vreodata, el sau sotia. Nimic altceva", a adaugat Robert Cazanciuc.

Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, a fost arestat in dosarul vizand fraudarea de fonduri europene pentru lucrari de canalizare la Comarnic, executate de SC Grossman Engineering Group, al carei administrator este.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ