Cazul Borbely continuă să facă vâlvă: Parlamentul, azil pentru puscariabili

| 12 mar, 08:36

Parlamentul rămane azil pentru puşcăriabili, dovadă fiind votul dat miercuri de deputaţi împotriva începreii urmăririi penale în cazul deputatului UDMR Laszlo Borbely, susţine preşedintele Noua Republică, Mihai Neamţu.

Susţinător al preşdintelui Traian Băsescu, mai ales la momentul referendumului din 2012, Neamţu susţine că "mai devreme sau mai târziu se va face dreptate".

"Cazul Borbely arată că Parlamentul României rămâne azil pentru puşcăriabili. Azi, un politician corupt a reuşit să fie deasupra Justiţiei. Mai devreme sau mai târziu se va face dreptate!", a scris Neamţu pe pagina sa de Facebook.

Deputații au respins cererea DNA de încuviințare a urmăririi penale pe numele deputatului UDMR Laszlo Borbley.

Doar 125 de parlamentari au votat pentru încuviințarea urmăririi penale, în timp ce 154 au votat împotrivă, iar 5 voturi au fost anulate.

Deputatul UDMR Laszlo Borbely a ținut un discurs înainte de începerea votului din Camera Deputaților privind încuviințarea cererii Direcției Naționale Anticorupție pe numele acestuia. Fostul ministru al Mediului este acuzat de procurori că în 2011 ar fi primit foloase necuvenite din partea unui om de afaceri, constând în renovarea şi utilarea apartamentului ministrului, în valoare de peste 80 mii de lei.

Borbley a afirmat că activitatea procurorilor este „un abuz”, și că cererea DNA se bazează pe un denunț neverificat.

Citeşte şi: EXCLUSIV! Parlamentul, ”MUMĂ ȘI CIUMĂ” pentru proprii copii. Cum se comportă CLOȘCA DE AUR față de puii ei

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ