Ce a declarat mama lui Ştefan Bănică Jr. despre relaţiile acestuia cu Andreea Marin, dar şi cu Lavinia Pârva

| 15 oct, 2014

Mama lui Stefan Banica Jr., Sanda Liteanu, a vorbit in exclusivitate pentru CANCAN.ro despre femeile din viata fiului sau si are numai cuvinte de lauda la adresa acestora.

Ştefan Banica este singur la parinti, dar nu pentru ca acestia si-au dorit asta, ci pentru ca asa a vrut Dumnezeu. Mama sa, doamna Sanda Liteanu, si-a dorit dintotdeauna sa fie si mama de fata, dar dorinta nu a fost sa se implineasca. Cu toate astea, femeia nu a dus lipsa de fiice, caci asa le-a considerat pe toate iubitele baiatului sau. Oh, si au fost destule, doar Stefan Banica Jr. este unul dintre cei mai frumosi si ravniti barbati din Romania.

"Cred ca sunt o soacra buna pentru ca eu mi-am dorit mereu si o fata, dar n-a fost sa fie. Cu toate iubitele lui Stefan m-am inteles bine si le-am considerat ca fiind fiicele mele. Deci nu am dus chiar asa tare lipsa unei fete, am avut destule fiice, poate chiar prea multe”, a declarat Sanda Liteanu.

Andreea Marin si Stefan Banica s-au casatorit in 2006, iar la inceputul anului trecut au decis sa se desparta de comun acord. Chiar daca nu mai formeaza un cuplu, cei doi au o relatie mai mult decat civilizata, de dragul fiicei lor, Violeta, in varsta de sase ani. Si mama lui Banica se intelege de minune cu Andreea si nu se sfieste sa recunoasca acest lucru:

"Mă inteleg foarte bine cu Andreea, ne vizitam, avem o relatie normala. E mama nepoatei mele si a fost norma mea atata vreme, ar fi si culmea sa nu avem o relatie buna, apropiata. Chiar daca ea si Stefan au luat-o pe drumuri diferite, noi doua inca ne intelegem de minune”, ne-a mai spusi Sanda Liteanu.

De mai bine de un an, Stefan Banica se iubeste cu Lavinia Parva, iar relatia lor pare a fi una foarte serioasa. Mama artistului spune ca are o parere buna despre solista si ca, orice s-ar intampla intre ei, nu si-ar permite sa se bage in treburile lor de cuplu: “Lavinia este o fata tare draguta, la locul ei. Imi place de ea, dar si daca nu mi-ar fi placut tot nu m-as fi bagat in viata lor. Este alegerea lui Stefan si el traieste cu ea, nu eu. Asa am fost educata, sa nu ma amestec in lucrurile care nu ma privesc si sa stiti ca este foarte bine asa”, ne-a mai spus mama lui Stefan Banica.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ