Ce a făcut Traian Băsescu imediat după ce şi-a aflat succesorul

| 17 noi, 2014

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Traian Băsescu a aşteptat la Palatul Cotroceni primele rezultate oficiale parţiale după alegerile prezidenţiale de duminică, 16 noiembrie.

Traian Băsescu a rămas până târziu în noapte la Palatul Cotroceni, după alegerile prezidenţiale prin care s-a stabilit cine îi succede la Palatul Cotroceni.

Citește și: Traian Băsescu, PRIMA reacție după vot

Imediat după ce a văzut primele rezultate parţiale furnizate de Biroul Electoral Central, Traian Băsescu a plecat de la Palatul Cotroceni spre casă. În drumul său a trecut, însă, pe lângă sediul ACL, al cărei reprezentant, Klaus Iohannis, este câştigătorul scrutinului de duminică.

Citește mai mult pe RomaniaTV.net.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 noi, 2014
gabi
Vrei sa fii asigurat financiar toata viata?
Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email : [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ