Ce a păţit infirmiera care s-a pozat cu GABRIEL COTABIŢĂ pe patul de spital

| 28 aug, 17:49

Infirmiera care a apărut într-o fotografie cu Gabriel Cotabiţă pe patul de spital, în timp ce acesta era internat la terapie intensivă la Spitalul Floreasca, şi colega ei care a făcut poza, au fost demise din unitatea sanitară, până la finalizarea anchetei, conform prevederilor legale, începând cu data de 1 august 2015, potrivit reprezentanţilor spitalului.

Comisia a constatat că fotografia a fost făcută în secţia de Terapie intensivă a spitalului, iar cea care apărea în imagine, infirmiera Maria Stanciu, era angajată în cadrul secţiei. Poza a fost făcută de o altă infirmieră, Violeta Turcu.


Foto: wowbiz.ro

Comisia de disciplină şi consiliul de etică au constatat că au fost încălcate prevederile Legii nr. 46/2003 privind drepturile pacientului şi principiile deontologice din cadrul spitalului şi că nu a fost respectată demnitatea umană.

Legea drepturilor pacientului interzice furnizarea oricăror date medicale sau fotografii ale bolnavilor fără acordul acestora sau al familiilor celor internaţi.

Fotografia controversată a apărut în presă în luna iulie, în timp ce artistul Gabriel Cotabiţă era internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, încă  din data de 8 mai, în stop cardio-respirator, în stare de inconştienţă, într-o sală de fitness de la un hotel din Capitală. În data de 16 iunie, el a fost transferat la Spitalul Elias, pentru un proces complex de recuperare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ