Ce a postat KLAUS IOHANNIS pe Facebook în timpul vizitei lui Recep Tayyip Erdogan

| 01 apr, 12:35

 

Președintele Klaus Iohannis l-a primit, miercuri, la Palatul Cotroceni, pe omologul său turc Recep Tayyip Erdogan.

 

Chiar în timpul vizitezi oficiale a liderului de la Ankara, Klaus Iohannis a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook.

”Înțeleg și împărtășesc supărarea oamenilor care s-au săturat să vadă că mulți dintre cei aleși să-i reprezinte în Parlament au uitat în slujba cui sunt și le sfidează așteptările. Înțeleg și dorința unora de acțiuni rapide și radicale pe termen scurt. În democrație însă nu poți rezolva un abuz prin alt abuz, nu poți opri un conflict printr-unul și mai mare și nu poți schimba comportamente cu forța. S-au mai încercat aceste lucruri în România ultimilor ani, de către toate părțile. Știm cu toții ce-a ieșit, un război al tuturor împotriva tuturor.

Cine nu învață din lecțiile istoriei e condamnat să repete trecutul și nu poate construi un alt viitor. Eu nu am de gând să-l repet”, a transmis președintele României, la scurt timp după ce l-a primit la Cotroceni pe Recep Tayyip Erdogan.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ