Ce ascunde Călin Popescu Tăriceanu în conturile sale

| 26 sep, 2014

Candidati presedintie 2014. Călin Popescu Tăriceanu, unul din candidaţii la funcţia supremă în stat, şi-a rotunjit averea în ultimii 10 ani de politică.

Candidati presedintie 2014. Practic, în ultimii zece ani ani de politică, averea lui Tăriceanu s-a rotunjit la toate capitole: terenuri, case, maşini, bani din conturi, după cum arată o analiză realizată de RomaniaTV.net.

În declaraţia de avere din 2004, aferentă anului 2003, Tăriceanu, pe atunci deputat PNL, nu deţinea niciun teren, fie el intravilan, agricol sau forestier. De asemenea, tot la secţiunea imobiliară, el avea în posesie trei locuinţe, un apartament şi două case de vacanţă.

Citeşte şi:  Călin Popescu-Tăriceanu îşi lansează vineri candidatura la prezidenţiale, la Palatul Parlamentului

La maşini, Tăriceanu avea trecute patru autoturisme, trei fiind Citroen-uri (din care două de colecţie, fabricate în 1955 şi, respectiv, 1967) şi un Fiat (fabricat în 1966).

În ceea ce priveşte banii, fostul premier avea la acea dată 400.000 de euro în conturi şi primise dividende în valoare de 100.000 de euro.

Citeste mai mult pe RTV.NET.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 sep, 2014
Vlad
Un titlu total neinspirat. Tariceanu nu ascunde nimic. Tariceanu merita sa devina noul presedinte al Romaniei. A demonstrat ca este un conducator vertical si inspirat.
27 sep, 2014
Cata
hmm
din moment ce si-a declarat averea, cum "ascunde"? sunteti nebuni? uitat-va cati bani are Udrea si apoi scrieti totusi de Tariceanu. la Udrea o sa scrieti ditamai articolul.
29 sep, 2014
inna
Mda
Sunt cam ridicoli. Au scris articolul si i-au pus un titlu asa, sa fie mai senzationalist. Tariceanu e de departe imbogatit, mai ales fata de Iohannis sau Udrea.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ