Ce cluburi din Centrul Vechi au rămas ÎNCHISE după tragedia din Colectiv

| 10 noi, 15:00

Mai multe cluburi şi-au închis porţile în zilele de doliu naţional, după incendiul din clubul Colectiv. Câteva dintrele ele însă au rămas închise.

Cluburile Goblin, Finnish, Revenge, Bastards, S-club, No. 5, Fire, El Comandante, El Comandante Junior şi La Historia au rămas încuiate de la 31 octombrie, ziua de după tragedia din Colectiv, informează adevarul.ro.

Luni, patronii Blue Club din Regie au anunţat de asemenea închiderea. Totodată, Kulturhaus Bukarest, a anunţat săptămâna trecută,că se închide temporar după tragedia din clubul Colectiv. Reprezentanţii clubului au anunţat că au luat această decizie "pentru finalizarea expertizelor PSI și a tuturor lucrărilor de siguranță".

La începutul lunii, Hangover Club din Bucureşti şi-a suspendat activitatea, iar clubul Expirat a fost închis. De asemenea, şi localul Acuarela din strada Polonă a fost închis, deoarece nu are ieşire de urgenţă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ