CE face TRAIAN BĂSESCU în timp ce ELENA UDREA se află după gratii

| 01 mar, 14:38

Fostul președinte Traian Băsescu devine o prezență constantă la sediul PMP, partid condus până nu de mult de blonda prefarată a fostului preşedinte, Elena Udrea.

La sosirea la sediul PMP, Traian Băsescu a fost întâmpinat de secretarul general al partidului, Dorel Onaca, fost consilier prezidențial.

Discuțiile dintre Traian Băsescu și cei de la PMP se concentrează pe organizarea partidului în teritoriu.

Interesant este faptul că liderul oficial al PMP, Eugen Tomac, a ajuns la sediul PMP mult după ce Traian Băsescu deja intrase.

Citeşte şi: Elena Udrea, mesaj de ultimă oră transmis din arest

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 mar, 21:27
VIZIONARUL
......mãi ALEX, eshti de apreciat cum gândeshti.........la acest specimen abject bãsescu i s-a blocat hãhãitul în beregatã........ce are deasupra de beregatã nu-i va sta multe zile pe umeri.......la propriu, nu la figurat...........acei "judecãtori , procurori shi comisari" pe care i-a numit cu un scop anume nu mai au curaj sã-l protejeze în schimbul numirilor pe care le-a fãcut abjectul bãsescu..............egal cu zero.......le este prea fricã de COLEGII lor , care au vãzut shmenãriile numirilor în functzii a acestor personaje cu bube multe în cap.......de-aia au fost numitzi.....conditzionat..........le mai este fricã de FURIA ROMÂNILOR care se declansheazã mai repede decât cred ei............acum , ori cã vor, ori cã nu vor , ei sunt obligatzi sã-i întoarcã spatele acestui specimen abject.........vei vedea ce urmeazã.........
01 mar, 20:15
alex
sustinere
vizitele lui basescu la pmp nu au nici o importanta... de fapt merge doar cu o zi inainte de procesele blondei fiind sigur ca se va intalni cu presa si va mai trasmite cate ceva procurorilor, judecatorilor si comisarilor pe care i-a numit... dupa cum singur s-a laudat... astazi daca nu s-a intalnit cu presa dimineata a venit si a doua oara... doar , doar il mai baga cineva in seama... trebuie sa sesizati ca se zbate ca un leu in cusca...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ