Ce făcea Dragnea în timp ce se vota moţiunea împotriva Cabinetului Dăncilă

| 29 iun, 12:54

Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu au fost marii absenţi din plenul Parlamentului, în ziua în care s-a supus la vot moţiunea împotriva Cabinetului Dăncilă.

Deşi atât Dragnea, cât şi Tăriceanu s-au aflat în Parlament, în ziua moţiunii, aceştia au decis să nu meargă în plen.

Prezent, miercuri seara, la Realitatea TV, în emisiunea "Talk News", cu Denise Rifai, fostul premier Victor Ponta a dezvăluit unde era Liviu Dragnea în ziua moţiunii.

"Domnul Dragnea a stat, astăzi, în biroul său, n-a ieşit de acolo, a ieşit pe la ora 7 şi ceva, când plecase lumea", a declarat Victor Ponta.

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă a fost respinsă, miercuri, întrucât nu s-au exprimat suficiente voturi pentru a trece. Au fost doar 166 de voturi "pentru" şi 4 "împotrivă". Pentru a trece, erau nevoie de 233 de voturi.

Premierul Viorica Dăncilă a susţinut în plen că întreaga moţiune este o înşiruire de falsuri, ea acuzând Opoziţia că mistifică realitatea pentru propriile jocuri politice. În discursul de aproape o oră, Dăncilă a acuzat Opoziţia de minciună, dezinformare şi intoxicare nu doar prin textul moţiunii, ci şi "în presa de propagandă sau în reţelele sociale folosite drept paravan de cei care lucrează la dărâmarea puterii politice".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ