Ce i s-a întâmplat acestui PREOT la vârsta la care a MURIT Iisus Hristos. E una din cele mai mari TAINE

| 21 apr, 2014

Stigmatele pot fi definite ca manifestari spotane, reprezentate de rani sangerande sau de dureri atroce – similare cu cele suferite de Iisus in timpul crucificarii.

Cel mai cunoscut caz, este al unui călugăr italian. Francisc s-a născut la 25 mai 1887, în orăşelul italian Pietrelcina, fiind al şaptelea copil al familiei di Nunzio. A fost botezat astfel la dorinţa mamei, care îl adora pe Sfântul Francisc din Assisi. 

La 16 ani, s-a călugărit la mănăstirea franciscană din Morcone unde a primit un nou nume: Fra (fratele) Pio din Pietrelcina. A dus o viaţă plină de penitenţe: flagelarea trupului, mâncare puţină, practicarea tăcerii, scrie descopera.ro.

La 24 de ani i-a apărut în mijlocul palmelor un punct roşu, care-i dădea dureri mari. La 33 de ani, vârsta lui Iisus, i-au apărut pe corp toate rănile Mântuitorului. San Giovanni Rotondo a devenit, datorită lui Padre Pio, unul dintre cele mai vizitate locuri ale Italiei. 

Spovedea câte 16 ore pe zi. Din cauza stigmatelor sale, în1931 a fost suspendat din funcţiile sacerdotale pentru doi ani. S-a estimat că pierdea zilnic între 150 si 200 de grame de sânge. 

Nimeni n-a reuşit să explice cum rezista, mâncând extrem de puţin, şi cu dureri necruţătoare. A murit pe 23 septembrie 1968. Cu uimire, preoţii şi medicii au văzut că rănile i-au dispărut.

Tag-uri: isus, preot, taine
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 iun, 2014
Breaking news de la BOR
Conflict în stil mafiot între două bande de preoţi

Având reputaţia unui loc al moralităţii şi al regăsirii sufleteşti, Catedrala Patriarhală a fost, cu puţin timp în urmă, scena unui atac nemaiîntâlnit. Fiind înarmaţi cu săbii Jedi, câţiva membri ai clanului “Popii Căldărari”, au descins în zona de influenţă a rivalilor din clanul “Popii Ursari”. Disputa a izbucnit din cauza neînţelegerii generate de banii obţinuţi în urma pelerinajului organizat la moaştele făcătoare de minuni ale ciocănitoarei Woody. Până la momentul intervenţiei trupelor speciale de călugări, Bătaia Cea Ruptă din Rai a avut unele consecinţe nefaste pentru ambele tabere: veşminte sfâşiate, credinţe sparte şi haruri fracturate.

Printre cei reţinuţi se numără şi Cuviosul Sofronie, zis şi Tămâie, temut membru al “Popilor Căldărari”, dat în urmărire generală pentru un lung şir de minuni comise cu sânge rece folosind sfântul Levier. “De fiecare dată s-a bazat pe relaţiile lui la Muntele Athos pentru a ocoli legea divină, dar iată că am reuşit să-l arestăm. Va posti şi va face canoane aspre pentru mult timp de acum încolo. Mai pe scurt, a pus-o de mântuire.”, a declarat monahul Ilarie.

Părintele Coşmelie, purtător de cuvânt al Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, susţine că mulţumită capturării membrilor celor două clanuri, credinţa strămoşească dacică ortodoxă îşi va putea recăpăta locul binemeritat în inimile enoriaşilor.

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1962781_1426790254258478_7267678206654965020_n.jpg

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ