Ce înseamnă dacă obişnuieşti să mâzgăleşti inconştient hârtiile

| 17 feb, 09:58

De câte ori nu ţi s-a întâmplat să vorbeşti la telefon şi la finalul conversaţiei să te trezeşti că ai umplut hârtia cu floricele, inimioare, semnături sau animale? Ştiai că acest fenoment îţi trădează personalitatea? Iată ce spun specialiştii!

Când mâzgălim, pixul este ghidat de subconştient, care deţine toate gândurile şi secretele şi preia controlul asupra comportamentului pe care îl avem. Noobz.ro îţi spune care este adevărul din spatele însemnelor pe care le notăm inconştient pe foaie aproape zilnic.

Figuri ale oamenilor

Dacă desenezi omuleţi, cel mai probabil te simţi nesigur şi neajutorat sau încerci să scapi de anumite resposabilităţi. Dacă desenezi feţe, indiferent dacă ele sunt zâmbăreţe sau triste, eşti instabil emoţional şi simţi nevoia de a te izola de restul lumii.

Ochi

Când desenezi ochi, îţi dai de gol personalitatea. Dacă aceştia sunt mari, cei din jur pot înţelege că eşti o persoană care se lasă purtată de val, în vreme ce ochii care se uită fix într-un punct simbolizează sentimentul că cineva te urmăreşte. Ochii închişi indică refuzul de a te uita înăuntrul tău.

Semnătura

Spune despre tine dacă eşti egocentric sau arogant. Dacă îţi notezi semnătura frecvent, fără să conştientizezi asta, în timpul unei conversaţii sau când încerci să rezolvi o problemă, trădezi faptul că ai o personalitate egocentrică.

Citeşte mai departe.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 aug, 04:34
unloazy
cialis shipped from usa
y mean of 6 singlicate results per assay buy cialis online without a prescription If you are thinking about using an over the counter bleaching kit, discuss options with your dentist and look for one with the ADA Seal of Acceptance
30 mar, 13:00
Dorina
Job online
Afacere de top! Vrei sa incepi o afacere care sa-ti aduca rapid castiguri? Acum este momentul sa actionezi si sa urmezi instructiunile unui sistem de afacere care deja i-a incantat pe toti cei care au inceput! Nu trebuie sa recrutezi oameni! Pur si simplu castigi bani, repede si usor! Te astept sa-mi ceri mai multe detalii la adresa de email: [email protected]
19 mar, 14:36
Dorina
Job online
Bani urgent, din prima lună! Ai acum in fata o oferta super-serioasa! Iata si de ce: pentru ca numai aici poti sa castigi bani imediat, din prima luna, fara sa recrutezi oameni, fara sa construiesti retele, doar cu o activitate eleganta si simpla! Cere acum mai multe detalii la email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ