Ce mesaj a transmis fostul premier Adrian Năstase

| 01 dec, 2014

Astăzi este 1 Decembrie, Ziua Natională. Este ziua in care sarbătorim Marea Unire. Din pacate, am găsit, la intoarcere, din nou, Românii separate – una care sărbătoreste Unirea la Bucuresti, alta care săarbatoreste Unirea la Alba Iulia, a scris Adrian Năstase pe blog.

"Am revenit aseară in Bucuresti. Vremea se schimbase, precum timpurile. Astăzi este 1 Decembrie, Ziua Natională. Este ziua in care sarbătorim Marea Unire. Din pacate, am găsit, la intoarcere, din nou, Românii separate – una care sărbătoreste Unirea la Bucuresti, alta care săarbatoreste Unirea la Alba Iulia. Si in Republica Moldova sunt, in continuare, două tari – una care vrea spre vest, alta care vrea spre est. Se vor schimba oare lucrurile pană in 2018, cand ar trebui să sărbătorim centenarul Marii Uniri?

Dana si cu mine am ales sa sarbătorim, in felul nostru, Ziua Natională si am iesit la o plimbare in zăpada proaspăt asternută pe Bulevardul Aviatorilor", a postat fostul premier pe blogul său.

Citeşte şi: Ce i-a transmis premierul Medvedev lui Victor Ponta de 1 decembrie

Tag-uri: Adrian Nastase
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ