Ce NEBUNIE a mai făcut actorul Shia LaBeouf, vedeta seriei "Transformers" - VIDEO

| 25 sep, 2014

Actorul american Shia LaBeouf, vedetă a filmelor 'Transformers', a făcut joi 144 de tururi ale muzeului municipal din Amsterdam, Stedelijk Museum, în cadrul unei acţiuni de artă conceptuală, relatează AFP.

Îmbrăcat în colanţi violet şi o bluză de trening verde, actorul a părut concentrat şi a ignorat întrebările ziariştilor înainte să înceapă să alerge în jurul muzeului de artă modernă. 'Cursa în jurul muzeului este o acţiune a lui Shia şi a altor doi artişti care au fost invitaţi de Stedelijk Museum în cadrul unui simpozion pe care îl organizăm acum în interior', a spus Hendrik Folkerts de la departamentul de programe publice al muzeului.

Muzeul găzduieşte o conferinţă despre modul în care este percepută lumea de cei născuţi în anii 80, asaltaţi de omniprezenţa reţelelor de socializare şi de cultul celebrităţii, a adăugat Folkerts.

La acest simpozion de 12 ore, intitulat #metamodernism, participă circa 600 de artişti şi filosofi din lumea întreagă. 'Organizăm o conferinţă maraton în interior şi vrem ca acest lucru să fie reflectat într-un fel şi în afara muzeului. Nimeni nu o poate face mai bine decât Shia şi ceilalţi artişti', a mai spus Folkerts.

Acţiunea de joi este ultima dintr-o serie de apariţii cel puţin ciudate ale actorului. La Festivalul de Film de la Berlin el a ieşit de la o conferinţă de presă citând celebra metaforă a lui Eric Cantona despre mass-media: 'Pescăruşii urmează vasul deoarece cred că o parte din sardine vor fi aruncate în mare', aminteşte AFP.

Shia LaBeouf a participat în luna februarie la o acţiune artistică conceptuală într-o galerie din Hollywood: el a stat aşezat într-o cameră în care vizitatorii erau invitaţi să intre. Iar la sfârşitul lunii iunie, actorul s-a prezentat în faţa unui judecător din New York, fiind acuzat de tulburarea ordinii publice, după ce a provocat un scandal în timpul unui spectacol pe Broadway.

loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ