Ce nu știai despre cel mai horror film! Te trec FIORII

| 17 sep, 2014

Personajele care au înspăimântat milioane de oameni de-a lungul timpului nu au fost doar în mintea scenaristului. Cele mai înfricoșătoare personaje au fost inspirate din viața reală.

Exorcistul

Unul dintre cele mai bune filme horror din toate timpurile, Exorcistul prezinta povestea unei fete posedate de Diavol. Fata leviteaza, isi invarte capul in jurul corpului si vorbeste cu o voce diabolica. Un preot este adus pentru a face o slujba de exorcizare, ceea ce e doar inceputul dezastrului.

Sursa de inspiratie: Cartea lui William Blatty - "Exorcistul" - este bazata pe povestea exorcizarii lui Robbie Mannheim, numele dat unui copil anonim intrucat legea bisericii interzice dezvaluirea numelui adevarat. Mannheim vorbea cu o voce ciudata, cuvantul IAD ii aparuse pe mana, iar mobila se misca in jurul sau.


Teroare in larg

Un cuplu plecat sa faca scufundari este abandonat in larg de compania care le oferise excursia. Apoi ... rechinii ataca!

Sursa de inspiratie: O compania de scufundari din Australia i-a abandonat din greseala pe Tom si Eileen Lonergan in 1998. Acestia au disparut si chiar daca o parte din echipament a aparut cateva zile mai tarziu, corpurile n-au mai fost gasite niciodata, scrie debarbati.ro.

Misterele Casei Bantuite

Familia Campbell se muta intr-o casa noua pentru a putea avea mai bine grija de fiul lor Matthew, bolnav de cancer. Cladirea este insa o fosta casa de inmormantari, bantuita de spirite cu inclinatii violente.

Sursa de inspiratie: Familia Snedeker a trait intreaga poveste pe pielea proprie, iar toate intamplarile din film sunt bazate pe amintirile lor. Singurul lucru schimbat a fost numele familiei.

Psycho

Un alt film de legenda cu o poveste cunoscuta de intreaga lume. Personajul principal - Norman Bates, un criminal in serie ce se imbraca precum mama sa moarta si ucide fete in dus.

Sursa de inspiratie: Ed Gein, criminalul care a ucis femei si s-a imbracat cu pielea lor, totul din cauza unor complexe provocate de mama sa.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ