Ce PĂŢEŞTI dacă mănânci mult PEPENE GALBEN

| 31 iul, 18:51

Pepenele galben este aliatul siluetei. Are o mare capacitate de a ne racori si este compus din 90% apa deci nu are foarte multe calorii.

Printre nutrienti, putem evidenția vitaminele A si E, care ajuta persoanele cu pielea uscata. Acționeaza ca un laxativ, diuretic si ajuta la neutralizarea aciditații din organism. Are conținut ridicat de beta caroten, atata timp cat are pulpa de culoare portocalie. Consumul previne aparitia petelor de pe piele. In pepenele galben gasim fibre si minerale precum potasiu, calciu si zinc. Consumul de pepene galben previne guta, artrita si nivelurile ridicate de colesterol.

Smoothie energizant si revigorant

- 100 grame de pepene galben (curatat de coaja si de samburi)
- 1 banana
- 1 lingurita de maca
- 1 varf de scortişoara
- 1 pahar de apa purificata

Se introduc toate intr-un blender si se mixeaza cateva secunde. Se toarna intr-un pahar cu 2 cuburi de gheața si se bea cu inghitituri mici. Acest smoothie este minunat inainte de a merge la piscina sau la plaja.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 iul, 19:23
radu
job
Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ