Ce preferă românii în materie de BLOGURI

| 01 oct, 10:05

Mai mult de jumătate dintre români preferă pe internet bloguri generaliste și cele culinare, potrivit unui studiu dat publicității zilele acestea.

Categoria de vârstă cea mai interesată de bloguri este a tinerilor de peste 16 ani, însă, per total, 62% dintre utilizatorii de internet care ăși procură informații de pe astfel de plaftorme au studii superioare.

Potrivit iSense Solutions, 16% dintre cititorii de bloguri sunt în totalitate de acord că articolele pe care le urmăresc sunt de calitate. Pe de altă parte, blogurile sunt privite în special ca pe un mijloc de informare de către 40% dintre tinerii cu vârsta cuprinsă între 16 și 24 ani. Mai mult decât atât, aceștia recunosc că bloggerii le influențează părerea asupra unor produse sau mărci (23%) sau asupra unor fenomene sociale (24%).

Studiul arată că femeile recunosc într-o proporție semnificativ mai mare decât bărbații (46% față de 35%) atunci când un blogger încearcă să promoveze un produs sau un brand. Tot femeile sunt mai interesate de blogurile culinare (17%) și de de cele despre fashion/lifestyle/beauty (17%) în comparație cu bărbații (5%, respectiv 2%). În același timp, blogurile jurnaliștilor și cele IT sunt accesate mai degrabă de către bărbați (13%, respectiv 8%, față de 6%, respectiv 2% femei).

De asemenea, adolescenții cu vârste cuprinse între 16 și 24 ani preferă blogurile despre modă, stiluri de viață sau înfrumusețare (29%), în timp ce blogurile politice sunt urmărite în special de către persoanele peste 45 de ani (10%) sau de către pensionari (14%)

La general, peste jumătate (58%) dintre românii utilizatori de internet, cu vârsta de peste 16 ani, citesc bloguri, iar cele mai citite bloguri în rândul românilor sunt cele generaliste (16%), urmate de cele culinare (11%) și de cele de fashion/lifestyle/beauty (10%).

Cercetarea a fost realizată online de către compania iSense Solutions pe un eșantion de 1.014 de respondenți, membri ai Panelului ResearchRomania.ro. Datele sunt reprezentative pentru persoanele cu vârsta de peste 16 ani, din mediul urban din România, iar rezultatele au un grad de eroare de +/-3%, la un nivel de încredere de 95%.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 feb, 01:50
i8WHtrBo7
xL4cuHqyMSv
his could be the excellent wlobeg page for anyone who wants to know about this theme. You recognize a good deal its virtually difficult to argue with you (not that I truly would want…HaHa). You totally put a fresh spin on a subject matter thats been published about for many years. Amazing things, just exceptional! http://cpggwsvygg.com [url=http://zacosx.com]zacosx[/url] [link=http://hjdrrlzbmz.com]hjdrrlzbmz[/link]
13 feb, 20:18
rFhPUTRRL
PpulehjDF
Hello! This really is kind of off topic even so try tanikg some assistance coming from a recognized website. Is it challenging to creatte your individual blog? I'm not consequently techincal however i could number items out there quite rapidly. I will be thinking about building my own, personal however i am doubtful how to start. Are you experiencing any kind of factors as well as suggestions? Thanks a lot
12 feb, 12:37
zB1vZ4i2C
IUUL4b5WfOTp
Frate, termină cu aefstl de afirmații pentru că nu e cazul. Dacă vorbesc sau menționez ceva, o fac ce2t se poate de obiectiv. Uită-te și tu la ce comentarii lăsați și pe urmă dacă ai cu adevarat ceva de spus, spune-o, dar să fii een stare să eeți susții afirmațiile altfel nu ai făcut nimic, dece2t să arunci niște cuvinte la eente2mplare creze2nd ca ai realizat ceva ! Și nu, ca să eeți răspund la eentrebare, nu aș lua nici o măsură eempotriva unei religii și asta pentru că respect dreptul fiecărei persoane să creadă absolut ce vrea ea.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ