Ce s-a întâmplat cu creierul lui John F. Kennedy după ce a fost asasinat

| 22 oct, 2013

Robert Kennedy, fratele fostului preşedinte al Americii John F. Kennedy, i-ar fi furat creierul care era păstrat la Arhivele Naţionale. Dezvăluirea a fost făcută în ultima carte a lui James Swanson.

„Nu toate dovezile asasinatului se află Arhiva Naţională. O dovadă unică lipseşte – creierului preşedintelui Kennedy”, a scris Swanson în cartea sa intitulată „Sfârşitul zilelei: Asasinatul lui John F. Kennedy”, notează Fox News.

În paginile cărţii se spune că fratele fostului preşedinte ale Statelor Unite ale Americii, care a fost asasinat în timpul vizitei sale din 1963 din Dallas, i-a furat creierul. Prin acest gest Robert ar fi vrut să ascundă dependenţa fostului preşedinte de droguri şi alcool, ce ar fi putut să fie identificată la o analiză mai amănunţită.

O altă teorie cu privire la motivului pentru care a fost furat creierul lui John F. Kennedy constă în faptul că prin dispariţia acestui organ nu s-a mai putut demonstra poziţia din care a fost împuşcat. Fanii teoriei conspiratiei au speculat că acesta ar fi fost împuşcat din faţă şi nu din spate, de Lee Harvey Oswald.

loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ