Ce să mănânci seara ca să slăbeşti 1-2 kilograme până dimineaţa

| 14 oct, 2014

Lupta cu kilogramele in plus este destul de greu de dus, mai ales in cazul persoanelor care au un program destul de incarcat si au nevoie de un aport caloric destul de mare atunci pentru a trece peste stresul de pe parcursul unei zile intregi.

Pentru aceste persoane, printre care se regasesc foarte multi dintre noi, exista o serie de reguli si retete care, pe langa faptul ca asigura o stare de satulie si satietate, ajuta foarte mult la slabit.

Pierderea în greutate cu 1-2 kilograme pe noapte depinde în mare parte de un regim alimentar regulat. Nu este vorba deloc despre o dieta ci mai degraba despre respectarea orelor la care trebuie luata masa. Mai mult decat atat, exista o serie de alimente care trenbuie mancate seara pentru a asigura pierdera rapida in greutate, in timpul somnului.

Astfel, fiecare persoana trebuie sa aiba minim 3 mese pe zi si maxim sase.

Prima masa trebuie sa aiba loc la primele ore ale diminetii, cand puteti manca absolut orice. Celelalte mese trebuie sa aiba loc la intervale de cate trei ore si trebuie evitate pe cat posibil grasimile saturate si alimentele bogate in carbohidrati. Insa, cina care trebuie sa aiba loc la ora 18, cel tarziu, trebuie sa fie formata din combinatii intre urmatoarele alimente:

Rosii, peste, carne de pui, cereale integrale, fasole verde, alune, fistic, usturoi, ceapa verde, ceapa rosie, ghimbir, cartofi dulci, sparanghel, porumb fiert, linte sau salata verde.

Oricare dintre aceste alimente vor asigura o ardere mult mai intensa pe timpul noptii in intregul organism iar dupa un somn de minim 6 ore, maxim 8 ore, va veti trezi cu 1 până la 2 kilograme mai usori.

 

Tag-uri: mancare seara, slabit
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ