Ce salariu fabulos ar putea avea Patriarhul Daniel de la 1 august

| 29 iul, 21:39

Patriarhul Daniel ar putea primi, de la 1 august , 21.540 de lei brut, ca urmare a majorării indemnizațiilor demnitari. Astfel, creșterea salariilor demnitarilor ar putea genera și creșterea salariilor înalților clerici.

Legislația în vigoare prevede că funcțiile înalților clerici sunt echivalate cu cele ale înalților demnitari. În acest context, ar putea beneficia de această prevedere, Patriarhul Bisericii Ortodoxe, care ar urma să primească același salariu ca și președintele.

Nouă mitropoliți ortodocși, arhiepis­copul major al Bisericii Greco-Catolice și arhiepiscopul și mitropolitul Bisericii Greco-Catolice ar putea primi 20.000 de lei brut, pe aceeași treaptă cu vicepremierul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 iul, 07:38
Florin
Nou si special!
Ultima sansa! Bani acum!
Atentie! Acest sistem imbunatatit este indispensabil celor care vor neaparat sa castige mai multi bani in timpul liber. NU aveti obligatii! Trebuie doar sa aplicati niste instructiuni simple! Castigurile incep imediat, din prima luna! Nu e nevoie sa construiti retele formate din oameni! Este necesar sa aveti putin timp liber. Solicitati acum detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ