Ce şanse mai are România pentru Euro 2016. Ce se întâmplă dacă nu câștigăm în Feroe

| 09 oct, 08:40

România a obţinut în prelungiri un egal joi seara, pe Arena Naţională, împotriva Finlandei. Rezultatul îi păstrează pe tricolori pe locul 2 în grupă, dar încă un pas greşit, în ultima etapă, din Feroe, ne aruncă pe loc de baraj.

Irlanda de Nord şi-a asigurat calificarea la turneul final de anul viitor, din Franţa, iar pentru a doua poziţie se bat, în duel indirect, naţionalele României şi Ungariei. Tricolorii joacă duminică în Feroe, iar Ungaria joacă în Grecia. Echipa clasată pe locul trei în această grupă va juca un meci de baraj, scrie RomâniaTV.net.

Cum ne calificăm


1. România bate în Feroe

Indiferent de rezultatul Ungariei, România ocupă locul doi în grupă şi se califică direct la Euro 2016.

2. România face egal în Feroe

Condiţia calificării este ca Ungaria să nu câştigă în Grecia. Pe de altă parte, chiar dacă maghiarii înving, mai avem o şansă, dat fiind că la Euro 2016 se califică şi cea mai bine clasată naţională de pe locul trei din cele nouă grupe preliminare. Astfel, condiţia ar mai fi ca Ucraina, Irlanda, Croaţia şi Albania să nu învingă în ultima etapă. În acest fel, România ar fi cea mai bună echipă de pe locul 3.

Pe 11 octombrie: Feroe - România, Finlanda - Irlanda de Nord, Grecia - Ungaria.

Citește mai mult pe RomâniaTV.net

Tag-uri: EURO 2016, romania
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ