Ce se întâmplă cu INIMA TA dacă mănânci cartofi prăjiţi cu brânză rasă. Nu te aşteptai la asta

| 08 aug, 2014

Combinaţia de cartofi prăjiţi cu brânză rasă este una dintre mâncărurile preferate ale românilor. Gustoşi şi uşor de făcut, cartofii prăjiţi cu brânză reprezintă însă o bombă alimentară.

Orice aliment prăjit ştim deja că nu este bun pentru organismul nostru. Cartofii îmbibaţi cu ulei nu sunt altceva decât boală curată.

Consumaţi cel puţin o dată pe săptămână, cartofii prăjiţi duc la reşterea colesterolului şi implicit la blocarea arterelor, pot  provoca diabet şi boli ale inimii.

De asemenea, este bine de ştiut că asocierea grăsimilor din ulei cu grăsimile din brânză fac din această combinaţie gustoasă un pericol şi mai mare pentru organism.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

15 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 aug, 2014
sova-iala
tema
ba fratilor nu fiti diletanti calculatorul n-i facut pentru limba roma .pina nu o sa mincati cas de iepuroaica si telemeaua de scrofita vietnameza inima o sa creasca de bucurie pina crapa pa si pofta buna !
10 aug, 2014
remus
taranul roman a mancat de cand se stie mamaliga cu cartofi , branza si ceapa,oua.....acestea sunt mancarea moldoveanului....! Dar de e-urile , glutamatul si produsele modificate genetic care sunt de un milion de ori mai nocive, nici nu se mai face caz
10 aug, 2014
civis rumanum sum
Asa-i, de când se stie el minus câteva milenii. :)
De când se stie, adica de când a paraut cartoful in Europa si, in special, in Tarile Române, adeca veacurile 18-19, el fiind complet necunoscut inainte, ca si porumbul din care facem astazi "traditionala" mamaliga. Amândoua, si cartoful si porumbul, au venit din America.
03 sep, 2014
razor
Probabil dáia e asa destept bizonul roman ! Tocmai ai dat explicatia potrivita pt. lipsa cronica de inteligenta a romanilor ! Oricum, Remusache si tu suferi de alta boala a romanilor: astia vorbesc in articol de cartofi si tu zici de E-uri si glutamat...
09 aug, 2014
dumitru c
discuți
măi fraților dela catofi prăji ți a-ți dato pe limba roână.
09 aug, 2014
Dănuța
Cartofii prăjiti cu brânză sunt doar garnitura lângă ei trebuie să fie o bucată impresionantă de friptură plus o votcă înainte și o bere după.
09 aug, 2014
Tararache
da
ati vazut voi branza cu barba ?? :)))))

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ