Ce se întâmplă cu salariul tău NET dacă brutul îți rămâne neschimbat de la 1 ianuarie 2018

| 09 noi, 09:27

Noul Cod Fiscal, adoptat de Guvern și care va fi aplicat de la 1 ianuarie, este cel mai fierbinte subiect al momentului. Şi cum mulţi români nu ştiu ce se va întâmpla anul viitor cu salariile lor.

Consultantul fiscal Adrian Benţa a explicat la emisiunea Talk News cum va scădea un salariu net care astăzi este de 3.507 lei la 2.925 de lei din prima zi a anului viitor.

"Ca să iei în mână fix 3.507 lei în mâna astăzi oare cât brut ne trebuie. Nu mai puțin de 5.000 de lei brut. Pe mine ca angajator mă costă 6.151 de lei", a explicat consultantul fiscal.

De la 1 ianuarie, scenariul pe care și-l dorește fiecare salariat nu este să-i crească salariul, măcar să nu scadă. Consultantul fiscal a analizat și cazul în care un angajat rămâne cu același salariu brut.

"După tot acest calcul va pleca acasă de la 3.507 lei cu 2.925 de lei adică cu vreo 600 de lei mai puțin", a explicat consultantul fiscal.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ