Ce se întâmplă dacă mănânci gogoşi când iei anticoncepţionale

| 27 apr, 2014

Potrivit unui studiu recent realizat de o serie de cercetatori din Statele Unite ale Americii, se pare ca gogosile, combinate cu anticonceptionalele, ne produc foarte mult rau.

 

Desi este un aliment care produce placere atunci cand este consumat, gogoasa este mult mai nociva decat ne-am putea imagina. Mai ales daca luam si anticonceptionale.

Cercetatorii au ajuns la concluzia ca la baza depresiei de zi cu zi nu stau numai probleme legate de lipsa banilor, problemele in dragoste sau problemele de la locul de munca.

Se pare ca gogosile, schimbarea vremii si pastilele anticonceptionale au si ele o mare legatura cu aceste schimbari bruste si negative ale trairilor noastre, scrie lyla.ro.

Astfel, cercetatorii sustin ca femeile care iau anticonceptionale sunt aproape de doua ori mai susceptibile de a fi depresive decat cele care nu iau. Mai mult, in episoadele depresive, oamenii au tendinţa să consuma dulciuri, alimente grase şi, in majoritatea cazurilor, gogosi.

Acest obicei, susţin cercetatorii, este foarte nociv pentru ca glucoza din sange transmite spre creier un flux de energie, nivelul dopaminei creste si oamenii devin nelinistiti.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 apr, 2014
mihai
gogosi
E perfect adevarat! Gogosile servite continuu de 24 de ani ne-au facut foarte mult rau.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ