Ce se întâmplă dacă mănânci ŞUNCĂ şi OUĂ vara? O să rămâneţi MUŢI DE UIMIRE

| 09 iul, 11:01

Cea mai bătrână persoană din lume, o americancă, şi-a sărbătorit cea de-a 116-a aniversare, alături de cei 100 de nepoţi şi nepoate. Femeia este convinsă că secretul longevităţii ei stă în micul-dejun pe care îl ia de mai bine de un secol: şuncă şi ouă.

Susannah Jones a menţionat şi că nu a băut alcool, nu a fumat şi a dormit mult. Ea s-a născut în 1899, în familia unui culegător de bumbac. A avut 10 fraţi.

O vreme, a lucrat alături de tatăl ei pe plantaţie, apoi s-a mutat la New York, unde s-a făcut doică. Nu a avut copii. A trecut prin două războaie mondiale, a asistat la revoluţii tehnologice şi la alegerea primului preşedinte negru al Statelor Unite.

Susannah a orbit în urmă cu 15 ani, dar nu este ţintuită la pat. Merge la doctor o dată la trei ani şi ia doar medicamente pentru hipertensiune. De trei decenii, stă într-un azil public din New York.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 iul, 13:56
gilda
Afacere de top! Vrei sa incepi o afacere care sa-ti aduca rapid castiguri? Acum este momentul sa actionezi si sa urmezi instructiunile unui sistem de afacere care deja i-a incantat pe toti cei care au inceput! Nu trebuie sa recrutezi oameni! Pur si simplu castigi bani, repede si usor! Te astept sa-mi ceri mai multe detalii la adresa de email: [email protected]
12 iul, 17:26
Elena
important
Nou si special! 100-285 de euro lunar! Castigati bani din prima luna! sellectam urgent oameni seriosi si foarte interesati sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time, la alegere, intr-o activitate foarte usoara, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna. Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]
10 iul, 08:45
mihaela
E real, trebuie doar sa vezi! 
E real, trebuie doar sa vezi! Acum e timpul sa vezi oferta noastra, pentru ca aici chiar ai ocazia de a castiga bani intr-o colaborare convenabila, in confortul casei tale, fara stres, fara griji, fara sefi, fara program fix. Totul e pregatit si functioneaza! Solicita acum detalii la adresa de email: [email protected] 
10 iul, 12:01
georgeta
lucru de acasa
cat este de real?sau este tot o escrocherie ca atatea altele aparute pe net?concret ce ar trebui sa facem?si daca facem suntem platiti,ca fiica-mea a lucrat intens la o chestie din aceasta,si cand s-o plateasca,n-a primit nimic,0lei.
13 iul, 16:27
Dodel
@Georgeta
Veti fi platiti la fel ca prima data...Adica ati luat teapa o data si nu ati invatat nimic!? Cam cat de prost sa fii?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ