Ce spune Bogdan Naumovici despre campania lui Ponta: Când mă uit la ea admit că face ceea ce trebuie

| 10 oct, 2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Unul din dintre cei mai cunoscuţi publicitari din România, Bogdan Naumovici, a radiografiat campaniile principalilor candidaţi la alegerile prezidenţiale.

"Ca om de dreapta nu imi place desigur platforma (campania) lui, dar ca om de comunicare, când ma uit la ea admit ca face ceea ce trebuie. Fara mare efort în Bucuresti, ci in rural. PSD stie sa castige alegerile, asta e. E un partid care n-a scazut sub 30%, dar a avut accente de 40%", a subliniat Bogdan Naumovici într-un interviu pentru ziare.com.

Despre campania lui Iohannis

Eu am citit "Romania lucrului bine tacut". Dl Iohannis pare ca ar candida asteptand sa treaca alegerile ca sa se intoarca la Sibiu. Nu mi se pare implicat. Poate e o chestiune de fire. Nu-l vad atacandu-l pe Ponta, nu-l vad vehement si Ponta are multe vulnerabilitati despre care Ioahnnis tace foarte bine.

Cartea e clara: sunt om serios, fapte nu vorbe. Dar eu nu vad fapte. Si ma incurci cand nu stiu nici faptele, nici vorbele. Singurele fapte care ies in presa, si e normal sa fie asa in campanie, sunt 6 case. Ele ma incurca, daca sunt singurele. Spune-mi ce ai facut, ca eu nu stiu ce ai facut in Sibiu!

Tu trebuie sa-mi spui, nu sa le caut eu, daca astea sunt faptele cu care te lauzi. Deci daca nu vrei vorbe, ci fapte, povesteste-mi faptele, trimite-mi-le pe e-mail daca nu vrei sa le povestesti.

Citeşte şi: Ce făcea de fapt Elena Udrea în poza în care îi arăta sânii unui alegător

Elena Udrea este la limita vulgarităţii

Elena Udrea tot baleiaza cu discursul. Cand era dna Vuitton si Louboutin, cand traia intr-o garsoniera din Romania si facea piata intr-o geaca ponosita alaturi de romascani. Acum iar e varianta "sunt pe tocuri, sunt buna, votati-ma ca sunt frumoasa!". Platforma e subtire. Parca ai vrea sa te voteze cititorii lui "Can-can".  Cred ca isi imagineaza ca vin la vot mai multi barbati decat femei si ca ei voteaza fara cine stie discernamant politic. Este la limita vulgaritatii si nu vad de ce te-ai duce acolo daca esti om politic serios.  Pentru publicul tanar, dna Udrea nu mai are varsta potrivita. O sa atragi pusti de 20 de ani care au fantezii. Dar nu iesi presedinte cu asta. Presedinte iesi cu ruralul, cu masele muncitoresti din marile orase, asa au iesit presedintii pana acum.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 oct, 2014
Mirela Ungureanu
PreseMinte.
Mai bine s-ar gandi Victoras ce ne promitea in 2012, 1 milion de locuri de munca, ca nu introduce taxe noi, ca nu majoreaza impozite! Si ce-am primit in schimb? TAXE, IMPOZITE si SARACIE! Asa ca Victor Ponta PreseMinte!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ