Cum îţi dai seama ce fel de OM este cu ADEVĂRAT în funcţie de forma NASULUI

| 27 iul, 19:07

În urma unor studii realizate de-a lungul timpului, specialiştii au ajuns la concluzia că forma nasului dezvăluie multe indicii despre personalitatea ta.

Tu în ce categorie te încadrezi?

1. Nas drept

Oamenii care au acest tip de nas sunt foarte inspirati si au bune abilitati organizatorice. Cu siguranta vei avea nevoie de ei pe timp de criza, pentru ca nu intra niciodata in panica, sunt rationali si stiu foarte bine sa-si controleze emotiile.

2. Nas lat

Persoanele care au acest nas sunt considerate potrivite pentru a fi lideri. Nasul lor dezvaluie un caracter puternic, dar nu temperamental. Ele sunt moderate, nu impulsive in luarea deciziilor si au o mare capacitate de a interactiona cu ceilalti, avand reale abilitati de motivare.

3. Nas trupesc

Acest nas destul de ingust la baza dezvaluie o persoana care gandeste foarte repede si actioneaza pe masura. Sunt persoane inteligente, cu reactii neasteptate si sunt extrem de atente cu cei din jur.

4. Nas carn

Persoanele cu acest tip de nas sunt foarte primitoare si pozitive. Le place sa experimenteze si sa exploreze lucruri noi si pot fi parteneri de incredere.

5. Nas curbat

Persoana cu nasul usor curbat in jos alege propriul mod de viata si nu vrea sa urmeze alte persoane. Nu solicita o aprobare de la alti oameni si este considerata a fi rebela. Nu asculta niciodata parerile altora, mentinandu-si propriile convingeri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ