Ce spune Ion Iliescu despre Iohannis

| 21 noi, 2014

Preşedintele ales, Klaus Iohannis, vine în această funcţie cu o experienţă de primar respectat într-o zonă a ţării bine gospodărită, un om cu calităţi şi totul este să înveţe din ce-i oferă viaţa, consideră preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.

'Dl Iohannis vine cu o experienţă de primar, un primar respectat şi într-o zonă de ţară gospodărită. Eu am văzut Sibiul prima data în '45. M-am născut la Olteniţa, am locuit la Bucureşti, până în război şi în război, am mai vizitat două localităţi, Caracal şi Târgu Jiu, unde erau lagăre de deţinuţi politici, unde era tatăl meu. Deci, până în 1944, în afară de această zonă nu am cunoscut. Ulterior (...) am colindat toată ţara iar Sibiul m-a impresionat prima dată când am ajuns în '45, în primăvară, ca un oraş bine gospodărit, un oraş civilizat şi această notă şi-a păstrat-o în timp. Deci este şi acum un oraş civilizat. Deci vine (n.r. Iohannis) cu această încărcătură, cu această marfă a sibienilor care sunt respectaţi de toată lumea, dar una este experienţa la nivelul unui oraş şi alta este la nivel de ţară. Dar, mă rog, este un om cu calităţi, care învaţă, cum am învăţat cu toţii', a declarat Ion Iliescu vineri la Târgul de carte Gaudeamus, unde şi-a lansat volumul 'Destinul unui om de stânga. Amintiri'.

El a adăugat că nu doreşte să dea niciun fel de calificative nimănui şi nici să facă prognoze. 'Fiecare dintre noi, când am început, eram neştiutori. Deci viaţa ne învaţă. Pe lângă şcoala pe care o parcurgem cu toţii, viaţa e cea mai mare şcoală. Totul este calitatea fiecăruia să înveţe sau nu din ce-ţi oferă viaţa', a spus fostul preşedinte.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 noi, 2014
nic
comentariu
Cred ca presedintele nou ales ,va fi in asentimentul poporului sa ceara dechiderea cercetarilor in cazul revolutiei si a mineriadelor pentru a fi pedepsiti cei vinovati ,cei care au dat ordin sa se traga in tinerii de la revolutie care nu au apucat sa se bucure de libertate .Deasemenea sa fie pedepsiti si cei care au chemat minerii.Mi-a ramas in memorie cind Iliescu a multumit minerior ca au fost de folos la plantatul de flori si nu la ciomagirea tinerilor printre care si morti .Cred ca ar trebui judecat.
22 noi, 2014
Kardoian
CE JEG DE TITLU!
În esenţă, d-l Iliescu a spus lucruri frumoase, cu două "fitile" blânde, totuşi. Dar ce JEG DE TITLU şi ce poză cu Ion Iliescu aţi pus!

ÎNCRUNTAT ŞI CU PUMNUL STRÂNS! Am crezut că urmează o înfierare cu mânie proletară, despre "ce gunoi de om este Iohannis şi ce caracter infect are", nu-i aşa?! Cam asta sugerează titlul şi poza! Dar apoi vedem că e de bine! Nu credeţi că un titlu mai adecvat ar fi fost:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"Ion Iliescu despre Iohannis - un primar respectat şi un om cu calităţi"
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

...un titlu mult mai clar şi mai informativ. Dar, eeee! nu mai dădea bine la COLEGIUL REDACŢIONAL, care vă cere titluri diversioniste, înjositoare, care să lovească (poate şi numai prin sugestie) în oricine are vreo licărire de spirit liber, democratic şi în spiritul justiţiei!

D-şoară Luiza Popa, numai cu manipulări umblaţi, dar ne prindem!! CLICA DE BOGĂTAŞI care vă ţine în zgardă are nevoie de o ţară de oi, o ţară de asistaţi, aflaţi la cheremul modelului lor de guvernare.

Mai bine ţineţi cu poporul, cu propăşirea lui şi, în general, nu veţi greşi. Dar nu rentează, fiindcă nu de la popor vine salariul ci DE LA BOGĂTAŞI !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ