Ce spune PONTA despre prezidențiabilul Klaus Iohannis

| 28 iul, 2014

Victor Ponta a declarat luni seară că apartenenţa la o minoritate etnică nu e 'în niciun caz' un impediment pentru un candidat la preşedinţie şi că nu a dorit niciodată să-l atace pe liderul PNL, Klaus Iohannis, pentru că e 'neamţ' sau pentru că nu este ortodox.

 

'Cred că apartenenţa la o minoritate etnică, la o altă formă de exercitare a religiei, nu este în niciun caz o problemă pentru un candidat la preşedinţie şi n-o să spun niciodată: Nu-l alegeţi pe Iohannis pentru că e neamţ! Ceea ce am spus însă este că nu accept să fiu eu acuzat: Domne, nu poţi fi preşedinte pentru că eşti român. Nu poţi să fi preşedinte pentru că eşti ortodox şi că eşti cu Biserica Ortodoxă. Adică să ajung să-mi fie ruşine, să mă ascund, ce să fac? Eu sunt foarte mândru că m-am născut român şi ortodox şi aşa o să mor, nu cred că este un avantaj, dar nu este un dezavantaj', a afirmat Ponta la România TV.

Prim-ministrul s-a arătat deranjat şi de faptul că 's-a inoculat în ultimii ani ideea că noi suntem o ţară de oameni răi, de oameni care trăiesc barbar, care trebuie să fim colonizaţi din afară'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 iul, 2014
VIOREL
PONTA NU SPUNE NIMIC DE JOHANIS . DAR AR TREBUI SĂ SPUNĂ CĂ ESTE CATOLIC ŞI ROMÂNII SUNT 97% CREŞTINI .. SĂ SPUNĂ CĂ IN ANII DE GLORIE JOHANIS A FĂCUT SPECULĂ CU COPII , CĂ ARE 6 CASE ŞI A LUCRAT CU SALARIU DE BUGETAR CARE A FOST ŞI ĂLA TĂIAT DE BĂSESCU, BOC ET COMPANY ....ARE CU CE-L LĂUDA PE JOHANIS ..
29 iul, 2014
Shark
minte !
mickey mouse iar minte ... invariabil ... nu e nici una, nici alta ...

ne urmareste blestemu' lui blaga ... o sa ajungem sa votam si-o maimuta numai sa nu iasa licheaua asta ...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ