Ce spune preşedintele IOHANNIS despre încrederea românilor în instituţiile statului

| 23 mar, 17:06

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a postat un nou mesaj pe contul său de Facebook după ce, luni, a fost prezent la bilanţul MAI pe 2014. Şeful statului a scris că în acest moment, pentru a fi puternică, România are nevoie de securitate sporită a frontierelor şi că fiecare cetăţean trebuie să se simtă în siguranţă atunci când merge pe stradă.

"O Românie sigură înseamnă securitatea frontierelor, siguranța fiecărui cetățean pe stradă, intervenția eficientă în situații de urgență, dar și descurajarea violenței, siguranța rutieră, precum și combaterea criminalității organizate. Creșterea gradului de siguranță publică și întărirea sentimentului de securitate în rândul cetățenilor trebuie să fie prioritare pentru anul 2015. Într-un climat de siguranță și respect și de încredere în instituțiile statului, va crește, fără îndoială, și sentimentul de solidaritate la nivelul societății", a scris preşedintele Iohannis pe pagina sa de Facebook.

În doar 5 minute de la postarea mesajului, peste 600 de internauţi au dat like mesajului transmis de preşedinte.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ