Ce spune Primăria Capitalei despre mutarea locuitorilor din zona Eroilor

| 22 dec, 21:17

Mutarea locuitorilor din zona Eroilor este o măsură preventivă, de siguranță, iar până în momentul de față constructorul nu a prezentat o situație exactă a lucrărilor din teren, a declarat, marți, Alexandru Ichim, purtătorul de cuvânt al Primăriei Capitalei.

El a anunțat că miercuri, 23 decembrie, va fi convocat un comandament al situațiilor de urgență de către prefectul Capitalei, la solicitarea primarului general interimar.

"Constructorul a fost invitat pentru a preciza clar termenele și stadiul acelor lucrări", a spus Ichim.

Primăria Capitalei a introdus restricții de circulație în zona Eroilor, unde s-a surpat terenul, din cauza lucrărilor la noua magistrală de metrou, iar 14 persoane și-au părăsit în aceste zile locuințele aflate în apropierea zonei afectate.

PMB a verificat modul în care constructorul derulează activitatea în zona respectivă, a solicitat documente care au stat la baza avizelor de lucru și împreună cu Inspectoratul de Stat în Construcții lucrează la un raport privind situația generală din zona Eroilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 ian, 14:35
OffedRabe
furosemide 40 mg justification
Gut 2019; 68 1034 43 comprar lasix The next time Jeter hits a semibeatablle ground ball, the way he did on Thursday, he must accept the fact it isnГў t worth gambling with his legs on a 40 60 shot at a single
23 dec, 09:12
TUDOR POPESCU
CEVA NU E CLAR
CRED CA LA FEL CA LA COLECTIV ... SUNT RESPONSABILI CARE SE DAU DUUPA CIRES ... AU LUCRAT ITALIENII FARA AUTORIZATIE DE CONSTRUCTIE ??? PROIECTUL METROULUI NU E CUNOSCUT LA PMB ??? LA PMB NU SE STIA PE UNDE TREC COLECTORELE APA UZATA ??? PAI DACA STIAU ... CINE A AUTORUIZAT PROGRESUL FOREZEI PE ACOLO FARA MUTAREA COLECTORULUI ... ??? COLECTORUL NU A FOST INTRODUS DE CONSTANTIN BRANCOVEANU ... CHIAR DACA AR FI FOT AU DAT DE EL LA MAGISTRALA 1 ... DECI STIAU ... DOAR DACA PRIN "MAREA POLITIZARE "IN PMB AU RAMAS DOAR POLITIZATII ... DE AIA SE TOT AGITA SAVA...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ