Ce tabla magnetica sa cumparam?

| 20 mar, 15:51

O intrebare care apare tot mai des pe forum-uri si in multe articole de specialiatate. Raspunsul teoretic este destul de simplu : table magnetice ieftine si daca se poate, si calitative.

Teoretic, gasim pe multe situri asemenea table, unele chiar foarte ieftine, unele cu garantie si 30 ani, ma mir ca nu au pus si garantie 100 ani.

Nu cred ca exista un produs in lume care sa aiba garantie 30 ani – sau daca exista, este doar marketing.

Am vorbit despre partea teoretica la cumpararea unei table magnetice albe, dar partea practica este cea mai importanta.

Mai exact, dupa ce ai cumparat tabla magnetica de pe un site online, astepti sa o montezi si sa o folosesti cum este si normal, doar ca dupa 2 luni iti dai seama ca rama din aluminiu incepe sa cedeze sau ca suprafata magnetica, nu este chiar asa de magnetica cum se spune in descrierea produsului J

Noi am cumparat o tabla magnetica alba de pe situl Zenon.ro, detinut de compania ZENON GROUP STORE SRL, si daca intrati pe acest site, se observa seriozitatea companiei foarte repede.

In categoria sisteme de afisare, gasesti produse cu garantie 1 an, 2 an, 5 ani sau 10 ani.

Si acum sa raspundem practic la intrebarea din titlu: Trebuie sa cumparati o tabla magnetica sau orice produs de papetarie de la o companie cu vechime, cu cifra de afaceri mare, cu un site bine structurat cu produse de calitate si preturi decente.

Nu pretul trebuie sa fie pe primul loc cand cumparati un produs. Fie ca cumparati banda adeziva sau biblioraft din plastic, pretul trebuie sa fie pe locul 2 sau chiar 3.

Foarte multi cumparatori mai ales online, fac greseala si cumpara produse ieftine si apoi regreta. Din pacate, online nu poti vedea produsul si cu atat mai mult trebuie sa tii cont de sfaturile noastre afisate mai sus.

Sport la cumparaturi!

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ