Cea mai mare creştere a populaţiei din UE este într-un judeţ din România

| 17 oct, 2014

Migraţia bucureştenilor către zonele din preajma Capitalei a făcut ca unul din judeţele României să aibă o creştere demografică din UE, întrecând zone ca Bruxelles, Copenhaga, Stockholm şi Luxemburg.

Ilfov este judeţul cu cea mai mare creştere demografică în perioada 2008-2011 din Uniunea Europeană. Populaţia din jurul Bucureştiului a crescut în medie cu 3,34%, în fiecare an, scrie ECONOMICA.net.

Potrivit unui studiu realizat de Eurostat, în perioada 2008-2011, există 18 regiuni în UE în care s-au constatat creşteri demografice anuale de peste 1,5%, din care patru sunt mari capitale europene. Este vorba despre de Bruxelles, Copenhaga (Denemarca), Stockholm (Suedia) şi Luxemburg.

Continuarea pe ECONOMICA.net.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 oct, 2014
MIRELA
BANI
Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ