Ceauşescu a comis o CRIMĂ? Secretul "scos de la naftalină" abia acum

| 10 noi, 2014

Emilia Marinela Macovescu, soţia fostului ministru de Externe al României, George Macovescu, din perioada 1972-1978, aduce în prim-plan o faţă mai puţin cunoscută a Elenei Ceauşescu. Elena - arţăgoasă şi zgârcită. Aceasta nu ezita să îl repeadă pe fostul dictator în public. Apropiaţii cred că aceasta îl avea pe dictator cu ceva la mână.

Emilia Marinela Macovescu, soţia fostului demnitar George Macovescu, şi-a amintit de un episod petrecut într-o vizită în străinătate în care Elena Ceauşescu a arătat cât de zgârcită era.

„Se mai certau. De exemplu, au fost situaţii în vizitele din străinătate în care soţul meu s-a dus la Nicolae Ceauşescu şi i-a spus: „Tovarăşe preşedinte, daţi-le la băieţi nişte bani, că vor să trimită o vedere şi nu au bani de timbre". Şi Elena replica: „De ce, dragă, vrei bani de timbre? Să aducă timbre de-acasă..." Şi atunci soţul meu i-a spus: „Doamnă, nu vă supăraţi, dar să ştiţi că timbrele româneşti nu merg în străinătate". Şi Nicolae Ceauşescu i-a replicat, tot Elenei Ceauşescu: „Ia mai taci tu din gură, cum poţi să spui să aducă timbre de acasă?", a povestit Emilia Marinela Macovescu.

Citeşte şi: Ceauşescu a intrat la puşcărie pentru prima oară când avea DOAR 15 ani. De ce a fost condamnat

Nicolae Ceauşescu nu se lăsa mai prejos şi îi dădea replica pe loc, dar nu aşa cum şi-ar închipui lumea. „Da, o repezea. Dar soţul meu a crezut întotdeauna că Elena îl are la mână cu ceva pe Nicolae Ceauşescu. Pentru că într-una dintre vizitele oficiale, când el s-a întors de la o întâlnire care era programată cu un preşedinte, ea, care nu fusese chemată, i-a spus, de faţă cu toţi: „Dragă, dar tu unde te trezeşti? Ai pornit la drum singur, nu cu mine? Ia vezi, că acum schimb foaia! Unde te trezeşti tu?" Au înlemnit toţi: Oprea, soţul meu, Verdeţ. Şi soţul meu a spus tot timpul: „Nu ştiu cu ce îl are la mână ea, dar îl are la mână cu ceva cu care-l şantajează", a adăugat Emilia Marinela Macovescu.

George Macovescu credea că Nicolae Ceauşescu a comis vreo crimă sau, la un moment dat în viaţă, fusese implicat în vreo crimă de care Elena ştia şi cu care îl şantaja.

Mai multe, pe historia.ro

Citeşte şi: Arsenie BOCA i-a prezis MOARTEA lui Ceauşescu. Ce i-a spus Sf. Ardealului dictatorului

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 noi, 2014
Vintila Elena
Cele mai sigure locuri de munca!
Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
10 noi, 2014
marin
Regimul comunist a decimat prin foamete ,frig si conditii de viata inumane pina in 90, milioane de romani .Principali vinovati sunt gh .Dej si Ceasca
10 noi, 2014
Georgescu
Crima....!Asa este!
Da, a fost o crima, Ceausescu a furat 2 suluri de salam si o caciula de astrahan de la magazinul Victoria, apoi a mancat si a fugit fara sa plateasca la retaurant Pescarul. Trisa la poker mereu, dar castiga la ruleta. Era un impatimit al pacanelelor, Lis pistol cu apa! :)
10 noi, 2014
NOI
Locuri de munca pe timp de criza! Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! Oferim din start contract legal! Oamenii au inceput deja sa lucreze! S-au facut primele plati! Avem dovada! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigurile sunt garantate! 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Va expediem detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
11 noi, 2014
Icar
Da,acomis o crima la alegerile din 1946 de la Slatina la o circa electorala!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ